Menu
0
Meer dan 20 jaar ervaring in wine & food
Wij versturen naar België en Nederland
Gratis verstuurd vanaf 125€
Elke wijn ondergaat de ultieme 'redface' test

Algemene voorwaarden

1. De verkoper

Great Wine Only BV, Buisstraat 19b2 in 2890 Puurs-Sint-Amands. BTW 0792.152.577. Alle facturen worden opgemaakt vanuit Great Wine Only, ook al staat er een logo op vermeld die verwijst naar het zakelijke onderdeel van Great Wine Only. Verrichte betalingen zullen op je rekeninguittreksel ook verwijzen naar Great Wine Only.


2. Prijzen


Al de aangeduide prijzen online zijn per fles in euro vermeld. Het toe te passen BTW tarief is 21%. De getoonde prijzen geven geen prijsgaranties naar de toekomst (bv. promoties).


3. Bestelling


Het plaatsen van een bestelling is bindend en zal uitgevoerd worden door onze zorgen. Mocht het jaartal afwijken van de bestelde wijn, zal de klant op voorhand hiervan op de hoogte gebracht worden. De kwaliteit van de goederen is gekend door de koper ook al heeft de verkoop plaats gehad zonder degustatie.


4. Betaling


Al onze facturen zijn contant betaalbaar in Sint-Amands bij afhaling in het magazijn, door storting of overschrijving op de bankrekening van Great wine only, tenzij andersluidende uitdrukkelijke schriftelijke overeenkomst. Betalingen via de online shop gebeuren onmiddellijk via de betaalmogelijkheden die online aangeboden worden. De goederen blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling van de prijs. De koper neemt echter de risico's ten zijnen laste, welke op de goederen betrekking hebben, vanaf het ogenblik dat het transport van de goederen aanvang neemt.


5. Niet-betaling


Elke vervallen en onbetaalde factuur, zal van rechtswege en zonder voorafgaande aanmaningen, verhoogd worden met een verwijlintrest van 1% per maand, te rekenen vanaf de factuurdatum tot en met de dag van de volledige betaling. De verwijlintrest blijft ook van kracht na een eventuele dagvaarding. Bovendien zal de verkoper niet verplicht kunnen worden verdere leveringen uit te voeren, volgens welke overeenkomst ook, alvorens de vervallen sommen vereffend zijn, intresten en schadebedingen van welke soort ook, inbegrepen. Op elke onbetaalde factuur zal een bedrag van €125.00 gerekend worden als schadevergoeding, en dit bovenop de hoofdsom, verwijlintresten, inningskosten, aanmaningskosten en vervolgingskosten. Voormelde schadevergoeding is verschuldigd teneinde de verkoper te vergoeden voor een eerste deel van zijn buitengerechtelijke onkosten, tijdsverlies, administratiekosten en erelonen.


6. Jurisdictie


Enkel de rechtbank van Mechelen is bevoegd om te oordelen over alle geschillen en betwistingen.


7. Ontvangen verkoopsvoorwaarden


De verkoopsvoorwaarden staan online en worden geacht gelezen te zijn bij elke koop die afgesloten wordt. Het feit dat de koper onze algemene verkoopsvoorwaarden niet ontvangen mocht hebben in zijn eigen moedertaal, ontslaat hem niet van hun toepassing.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €125,00 en de verzending is gratis