Frankrijk, BeaujolaisBio Lees meer..
De wijnstokken voor deze 100% Gamay zijn tussen de 20 en de 50 jaar oud en kort opgeknipt tegen de grond (Bushvines).
De druiven worden manueel geplukt (verplicht in deze streek). De wijn wordt 80 dagen in houten vaten gerijpt vooraleer er gebotteld wordt. Er wordt geen sulfide toegevoegd. De adviestemperatuur om deze wijn te serveren is 14°C.
Door hun licht en Fruitig, karakter met een mooie diepgang passen deze wijnen zeer goed bij heel wat lichte wild & vlees gerechten gerechten, denk aan bv vederwild en boschampignons. Ook perfecte begeleider als u rode wijn wilt Schenk NVen bij kazen. Rode wijn en vis combineren? serveer deze wijn gekoeld tussen de 12 & 14°
100% Bio
Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais
Frankrijk, BeaujolaisBio
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen