Frankrijk, Beaujolais Lees meer..
De druiven (100% Gamay) groeien op ranken van tussen de 20 en de 50 jaar oud. Plukken gebeurt met de hand (verplicht).
Gedurende 17 dagen worden de volledige trossen gegist op een gecontroleerde temperatuur van 19 graden. Daarna wordt de wijn voor 10 maanden op houten vaten gelagerd. Na botteling blijven de flessen nog minimum 5 maanden rusten.
De wijn is volledig biologisch geteeld.
Renaud Bodillard is een beetje een eigenwijze wijnmaker. Door een ongeval op zijn 16de is één arm bijna onbruikbaar. Jarenlang wou hij het verschil blijven maken, maar hard labeur in de wijngaarden zat er niet in. Daarom heeft hij zich volledig toegelegd om de technische kant van het wijnmaken. De puurheid van deze Morgon is daar een mooi voorbeeld van, maar vergeet zeker ook niet te zien naar de versie Marie-Louise en Thaddeus.
Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais
Frankrijk, Beaujolais
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen